JLCPCB PCBWAY Çinden PCB Sipariş

PCB (printed circuit board, Türkçesi ile baskı devre kartı), elektronik devre elemanlarını monte etmek için yüzeyinde iletken yollar ve adalar, yüzeyler arasında ise içi lehim kaplı delikler içeren değişik yalıtkan materyallerden yapılmış plakalardır.



PCB devre üretim sektörü yurt dışında ve yurtiçinde çok fazla talep gören bir sektördür. 2006 yılında kurulan JLCPCB, PCB endüstrisinin ön saflarında yer almaktadır. PCB üretim pazar payının diğer çoğunluğunu ise JLCPCB üstlenmektedir. Türkiye’de de PCB devre kartı üretimi ve PCB devre kartına duyulan arz her geçen gün daha da artmaktadır. Türkiye’de PCB üretimini sağlayan en iyi firmalardan biri Pratik PCB’dir.



Pratik PCB, sürekli yenilik ve iyileştirme anlayışı ile hızlı bir şekilde büyümektedir. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre yüksek güvenilirlik ve uygun maliyet ile PCB'lerin hızlı üretimini sağlar. JLCPCB ve PCBWAY olmak üzere sektörde öncü iki firmanın distribütörlüğünü yapmaktadır. 1 yılı aşkın süredir, PCB, PCB kartı ve devre kartı üretiminde rol alan bir PCB üretim şirketidir. PCB baskı fiyatlarının diğer PCB üretim firmalarından daha düşük olması dikkat çeken bir özelliğidir. PCB fiyatlarının uygun olmasının yanı sıra, PCB fiyat hesaplama aracı ile istediğiniz ölçülerdeki baskı devre kartının fiyatını anında öğrenebilir ve baskı devre siparişinizi verebilirsiniz. Siparişiniz tarafımıza ulaştıktan sonra ortalama 5 iş günü içerisinde size ulaştırılacaktır. PCBWAY ve JLCPCB firmalarının distribütörlüğünü yapıyor olmamızın sağladığı avantajlardan biri de aynı kaliteyi sizlere daha kısa süre içerisinde ulaştırabiliyor olmamızdır.


Hemen PCB Fiyatı hesaplamak için Online PCB Hesaplama Aracını kullanabilirsiniz.